نامه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به صدام

پس از پایان جنگ تحمیلی،‌ مکاتباتی میان رهبران دولت عراق و ایران برای ترمیم روابط دوجانبه انجام شد.

به گزارش اداره روابط عمومی واحد کرمان به نقل از خبرگزاری آنا، این مکاتبات که از سوی صدام حسین، رئیس‌جمهوری وقت عراق آغاز شده بود، خطاب به آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر تازه انتخاب شده ایران و علی اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس‌جمهوری وقت ایران بود.

در مجموع 12 نامه میان دو طرف رد و بدل شد. محتوای اصلی این نامه‌ها درخواست دولت عراق برای آغاز مذاکرات میان دو طرف در راستای ترمیم روابط و رفع اختلافات بر سر مسائل ناشی از جنگ 8 ساله بود.

آخرین نامه از مجموعه این نامه‌ها از سوی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی که یکشنبه عصر دار فانی را وداع گفت، نوشته شده است.

او در این نامه ضمن آنکه صراحتا حضور نیروهای عراق در خاک کشورمان را اشغالگری نامیده است با لحنی دیپلماتیک تلاش کرده تا رفتار دولت عراق را مطابق با منافع ملی کشورمان تغییر دهد. تصویر این نامه را می‌توانید در زیر مشاهده کنید.

چهارشنبه 22 دى 1395  15:38

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه 29 دى 1395  13:38:13